dilluns, 19 de novembre del 2012

APADRINA UN ESPAI DEL MONESTIR DE POBLET

Els alumnes de 6è participen en el PROJECTE "APADRINA UN ESPAI DEL MONESTIR DE POBLET que es realitza per celebrar el 40è aniversari de la Convenció per a la Protecció del Patrimoni Mundial Cultural de la UNESCO. 
Entre tots els alumnes de Cicle Superior de Primària de la Conca de Barberà, realitzaran una maqueta del monestir.
Després de distribuir els espais del monestir de Poblet entre els centres col·laboradors amb el projecte, els alumnes de 6è del Col·legi Mare de Déu de la Serra  seran els encarregats de realitzar la maqueta de la BIBLIOTECA.




De moment hem començat a buscar informació al voltant de Poblet i l'Edat Mitjana i treballarem aquests temes durant tot el curs i farem activitats que formaran part d'un projecte interdisciplinari sobre POBLET. 

El divendres 16 de novembre El Matí de Catalunya Ràdio es va emetre des del MONESTIR DE POBLET. 
El programa tractà diversos temes com l'entrevista amb l'abat de Poblet i el prior on es parlà del monestir com a PATRIMONI DE LA HUMANITAT i també de les actuacions que s'han portat a terme des de fa uns anys per a ser sostenibles i respectuosos amb l'espai natural. 

Aquí teniu el document sonor en què podreu escoltar a Josep Alegre, pare abat del Monestir de Poblet; Lluc Torcal, pare prior del Monestir de Poblet; Montserrat Catalán, conservadora de l'Arxiu Tarradellas, i Josep Maria Mallararach, assessor mediambiental de Poblet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada